close Vaření a recepty Bramborové placky z trouby: Tohle zkuste, jsou lepší než smažené bramboráky Přípravu klasických bramboráků si spousta lidí dvakrát rozmyslí. Přestože skvěle chutnají a jsou krásně křupavé, kvůli oleji, na kterém se smaží, jsou také nesmírně mastné. Po jejich konzumaci tak bývá mnohým poměrně těžko. Tomu je ale možné velmi snadno předejít. Když si totiž bramboráky připravíte v troubě, stane se z nich podstatně lehčí pokrm. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jablečný štrúdl podle Pohlreicha: Šéf sází na nejjednodušší variantu. clock 2 minuty
close Vaření a recepty Klechták: Nejjednodušší způsob našich babiček, jak zahustit omáčku či polévku clock 2 minuty
close Vaření a recepty Hříšně dobrý rýžový nákyp s jablky a skořicí: Slaďoučký a nadýchaný jako polštář clock 2 minuty
close Vaření a recepty Připravte si nejlepší steak svého života. Dýně bude ideálním doplňkem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak zachránit připálenou rýži kouskem chleba a další šikovné triky s pečivem clock 2 minuty
close Vaření a recepty Dokonalé klasické slovenské langoše: Lepší než maďarské. Křupavé, skutečně TOP clock 3 minuty
close Vaření a recepty Lívance s ananasem a skořicí podle Pohlreicha. Jednoduchý a famózní recept clock 3 minuty
close Vaření a recepty Dort Kilimandžáro: Nejlepší lahůdka ke kávě. Nadýchaný a lehoučký. Jak na něj? clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak na ztvrdlou hořčici: Trik našich babiček ji spraví a ještě vylepší chuť clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak připravit dokonalou drobenku, která udělá z každého koláče mistrovské dílo clock 4 minuty
close Vaření a recepty Bramborový salát podle Karla Gotta: Tento jednoduchý miloval náročný mistr clock 2 minuty
close Vaření a recepty S Bramborový salát s hořčicí podle Pohlreicha. Tento je nejlepší clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vyrobte si doma colu: Je mnohem chutnější a zdravější. Je to snadné! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pomalu pečený bůček podle Pohlreicha: Šťavnatý, křehký, dokonale nakořeněný clock 2 minuty
close Vaření a recepty Mléčný řez podle Ládi Hrušky: Lahodný a jednoduchý, že ho zvládne i dítě clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pohlreichova špenátová polévka: Pokud také milujete česnek, je právě pro vás clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejmilovanější jídlo Karla Gotta: "Obyčejný" vídeňský řízek se smetanovou kaší clock 3 minuty
close Vaření a recepty Francouzské brambory podle Pohlreicha: Dělá je jednoduše a výsledek je skvělý! clock 2 minuty
close Vaření a recepty Většina lidí netuší, kdy do jídla přidat sůl. Každý druh potravin to má jinak clock 3 minuty
close Vaření a recepty Udělejte si doma vlastní hummus: je to úplně jednoduché a není nic zdravějšího clock 2 minuty
close Vaření a recepty Dezert, který ohromí vaše hosty: Kuličky z čaje a kokosu prý zlepší inteligenci clock 1 minuta
close Vaření a recepty Babicova cibulačka: Levnější, chutnější a zdravější polévku nenajdete clock 3 minuty
close Vaření a recepty Legendární dort z jednoho vejce a jednoho jablka. Znají ho už miliony lidí clock 2 minuty
close Vaření a recepty Omeleta se šunkou podle Pohlreicha. Snadná vynikající vychytávka za pár minut clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jablková žemlovka, jak ji dělaly naše babičky. Nadýchaná a voňavá. Lepší není clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nalijte vejce do vařícího mléka a nechte ztvrdnout v lednici. Výsledek je skvělý clock 2 minuty