close Vaření a recepty Inspirace na zdobení perníčků: Jednoduché, a přitom nádherné Úžasná vůně upečených medových perníčků je přesně tím, co k Vánocům neodmyslitelně patří. A nejde jen o jejich vůni, ale také skvělou chuť a v neposlední řadě také o to, jak skvěle na svátečním stole vypadají. Právě ale jejich vizuální efekt je tím, co mnozí častokrát přehlížejí. Mylně se totiž domnívají, že na zdobení perníčků je nutné oplývat nějakým zvláštím uměleckým nadáním, a tak častokrát toto cukroví servírují zcela bez jakéhokoliv zkrášlování. To je přitom velká škoda. Zdobení perníčků může být nesmírně jednoduché a zároveň zábavné s úchvatnými výsledky. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Rychlé nepečené vánoční cukroví: dva vynikající recepty hotové z pár minut clock 4 minuty
close Vaření a recepty Umíte škrábat brambory škrabkou? Většina lidí si zbytečně přidělává práci clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejjednodušší těsto na linecké cukroví. Zvládne ho i začátečník a je skvělé! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Mramorová hrníčková bábovka: Vynikající, hned hotová a nepřilepí se clock 4 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na lívance: Kynuté i z prášku. Jak ho udělat skvělé a bez hrudek? clock 5 minut
close Vaření a recepty Báječná vaječná omeleta k snídani i večeři. Takhle jí dělají skuteční mistři clock 4 minuty
close Vaření a recepty Perníčky, které jsou měkké a vynikající hned po upečení. Recept k nezaplacení clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jednoduchá vychytávka, jak upéct kuře, aby mělo dokonale křupavou kůrčičku clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jablečný štrůdl z listového těsta. Vynikající klasický recept našich babiček clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak sterilizovat červené zelí: Takto se to dělalo dříve a bylo to správný postup clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat čočku na kyselo, aby nenadýmala a byla skvěle vychucená? clock 4 minuty
close Vaření a recepty Andělsky nadýchaný perník: Superrychlý, z jedné mísy rovnou na plech! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat dokonalou nadýchanou drobenku, univerzální na jakýkoli koláč clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jak smažit palačinky, aby byly tenoučké, krásně rovnoměrné a nepřipalovaly se clock 4 minuty
close Vaření a recepty Proč namočit řízky před obalením přes noc do smetany? Zkusíte a už to budete děl clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejjednodušší vynikající špagety: potřebujete pouze koření, sýr, rajče a ořechy clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat základní omáčku k masu. Většina lidí neumí vývar a omáčku zkazí clock 4 minuty
close Vaření a recepty Koprovka: Nejlepší, nejrychlejší, nejlevnější. Tuhle budete dělat pořád clock 4 minuty
close Vaření a recepty Neobyčejné palačinky se špenátem. Tento recept pohladí vaše chuťové buňky clock 3 minuty
close Vaření a recepty Nejlepší domácí těsto na pizzu krok za krokem: správné, rychlé a jednoduché clock 4 minuty
close Vaření a recepty Staročeské důlkové koláčky podle Magdaleny Dobromily Rettigové. Takto je dělala clock 4 minuty
close Vaření a recepty Napoleonovo kuře marengo: Vynikající a snadný způsob přípravy na pánvi clock 3 minuty
close Vaření a recepty Základní těsto na štrúdl: Rychlé, levné, vynikající a nedá se zkazit clock 3 minuty
close Vaření a recepty Stačí zelí, vejce, mouka a trošku sýra. Vznikne fantastický slaný koláč! clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vynikající blesková česneková pomazánka: Zachrání vás před nečekanou návštěvou clock 3 minuty
close Vaření a recepty Klasické vepřo knedlo zelo podle Pohlreicha: Lepší nevymyslíte! clock 4 minuty
close Vaření a recepty Tradiční pórková polévka podle našich babiček. Elixír zdraví pohladí žaludek clock 3 minuty