close Vaření a recepty Takto nakrojte pomeranč a nebudete ho muset vůbec loupat a ničit nehty Pokud chcete vědět, jak oloupat pomeranč během pár vteřin tak, aby vám z něj zbytečně nevytekla veškerá šťáva, vyzkoušejte některou z následujících vychytávek. clock 3 minuty
close Vaření a recepty Strouhaný jablečný koláč s pudinkem a skořicí: Hotový bleskem a fantastický clock 4 minuty video
close Vaření a recepty Sekaná podle babičky: Klasika, kterou nic nepřekoná. Postup krok za krokem clock 3 minuty
close Vaření a recepty Fantasticky snadné těsto na pravou italskou pizzu. Už ji nemusíte draze kupovat clock 2 minuty
close Vaření a recepty Fantastické nepečené oreo sušenky bez cukru. Lepší cukroví nevymyslíte clock 2 minuty
close Vaření a recepty Pečené čaje si připravovaly už naše babičky: Fantastická chuť za pár korun clock 3 minuty
close Vaření a recepty Takto hospodyně v 19. století skladovaly cukroví. Vydrželo jim čerstvé a vláčné clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jednoduché pařížské řezy: Hotové bleskem a lepší než z cukrárny clock 3 minuty
close Vaření a recepty Proč naše babičky přidávaly do bramborové kaše jedlou sodu. Měly skvělý důvod clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tohle cukroví upečte jako první: Plán pečení ze staré kuchařky. Držte se ho clock 4 minuty
close Vaření a recepty Naše babičky si připravovaly lahodné máslo z jablek. Tenhle recept nemá chybu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Tahle pórková polévka je zapomenutý zdravotní poklad pro mozek i na hubnutí clock 3 minuty
close Vaření a recepty Císařská bábovka: Ve Vídni si na ní pochutnávají už 100 let. Snadná a úžasná clock 4 minuty
close Vaření a recepty Jablečný dort z pánve je hotový za pár minut. Budete z něj nadšeni clock 2 minuty
close Vaření a recepty Kremeš neboli žloutkové řezy: Česká blesková varianta světoznámého dortu clock 3 minuty
close Vaření a recepty Máte 1 vejce a 2 banány? Připravte za pár minut fantasticky jednoduchý dortík clock 3 minuty
close Vaření a recepty Čočka na kyselo: Úplně jednoduchý postup s jedlou sodou a chuť fantastická clock 3 minuty
close Vaření a recepty Smaženky byly hvězdami českolovenských bufetů. Udělejte si je doma jako tenkrát clock 3 minuty
close Vaření a recepty Luxusní domácí šunkofleky: Takto zůstanou šťavnaté a v troubě se nevysuší clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak správně přidat žloutky do polévky? Naše babičky to na rozdíl od nás uměly clock 3 minuty
close Vaření a recepty Vepřový bůček z remosky. Takhle jsme ho pekli za socialismu a chutnal skvěle clock 3 minuty
close Vaření a recepty Paní Bartáčková opět naklepává řízky: Iva Janžurová věděla, jak to udělat clock 3 minuty
close Vaření a recepty Jak udělat jogurt: Ten jednoduchý domácí je zázrak na zažívání a zdraví střev clock 3 minuty
close Vaření a recepty Kdy a proč přidat mléko do polévky. Takhle radil Pramen hospodyňkám v 70. letech clock 2 minuty
close Vaření a recepty Nasypte jablka do formy a zalije je těstem. Dort, po kterém budou všichni šílet clock 2 minuty
close Vaření a recepty Přepuštěné máslo: Jak doma vyrobit tento zdravotní zázrak téměř bez práce clock 2 minuty
close Vaření a recepty Jak skladovat maso až jeden rok, aniž by se zkazilo. Takto to dělali naši předci clock 2 minuty
close Vaření a recepty Skvostný hruškový koláč za hubičku a hlavně rychle. Neuvěříte, jak je levný clock 2 minuty